Johan Derksen doet bekentenis: "Ik heb weleens een anus gelikt"

Een kwart van de huisdieren in Nederland slaapt bij de eigenaren in bed. Slapen met een hond of kat kan namelijk heel slecht voor je gezondheid en zelfs gevaarlijk zijn en wordt dus ook afgeraden. De hond van Johan Derksen ligt wel elke dag tussen hem en zijn vrouw.

"Die slaapt niet onder de dekens, maar die slaapt wel bovenop het dekbed", vertelt Derksen bij Vandaag Inside. "Er is een meneer die zegt dat dat vies is en daar zijn wij het allebei mee eens, want ik zie mijn vrouw iedere dag alleen maar lakens wassen."

Hélène Hendriks heeft ook een hond, maar deelt niet met het huisdier de lakens. "Nee, ik slaap niet met Bobbie in bed", aldus Hendriks, die de vraag van Derksen krijgt met wie ze dan wel slaapt. "Dat is inderdaad een goeie, maar niet met Bobbie", lacht ze.

Dieren kunnen namelijk allerlei ziektes of parasieten bij zich dragen en daarom is het gevaarlijk als je ze in bed neemt. "Ze zeggen die hond likt aan z'n anus en daarna gaat de hond zijn vachtje schoonmaken en uiteindelijk verspreidt hij de poepbacteriën", weet Hendriks.

Derksen doet daarna een opvallende onthulling. "Nou moet ik zeggen dat ik ook weleens aan een anus gelikt heb", verklapt Derksen, waarna de gasten aan de tafel in lachen uitbarsten. "Maar serieus, ik heb daar geen slechte ervaringen mee. Het smaakte naar meer. Laat ze toch opsodemieteren met hun onderzoeken, man."

Lees meer:
0 reacties