Johan Derksen door de mangel: "Jouw denkbeelden zijn antiek!"

Johan en Angela de Jong waren het woensdagavond bij Vandaag Inside niet eens over de vermeende misstanden in de televisiewereld. De twee raakten dan ook in een verhitte discussie.

Angela de Jong steekt van wal en zegt: "Er wordt natuurlijk heel vaak geroepen over Johan, die man moet van de televisie af. Die denkbeelden zijn antiek... En die denkbeelden zijn ook antiek! Wat ik dan weer het goede ervan vind is dat voor een miljoenenpubliek de discussie wordt aangegaan door een Merel of een Hélène... Dat er een paar kijkers zijn die denken: ze hebben gelijk. Ik schat ze hoger in!".

"Ik lees haar columns dus voor mij is het niks nieuws. Ik vind het 'huisvrouwengemompel'. Het is allemaal gebeurd, waar mensen nu voor gestraft worden, in een tijdperk dat dat heel normaal was. Toen zag de wereld er totaal anders uit. Toen had niet iedereen de neiging om voor de bühne te willen deugen. Toen werd er veel meer van elkaar geaccepteerd. Ik snap best dat tijden veranderen en mensen een andere management-stijl moeten aanleggen dan toen ik hoofdredacteur was. Maar toen ik als hoofdredacteur op de tafel ging staan schreeuwen dan vond iedereen dat heel erg normaal. Sterker nog: dan zagen ze de leider in je."

Toen Angela er nog even tegenin ging was Derksen stellig. "Ik heb helemaal geen zin om met je in discussie te gaan, want ik vind het allemaal gelul!".

Lees meer:
0 reacties