Johan Derksen geërgerd: "Er komt alleen maar onzin uit Sylvana"

Sylvana Simons mocht onlangs bij OP1 aanschuiven om in de talkshow uit de doeken te doen waarom ze tegen het gebruik van een stroomstootwapen is, door de politie. Johan Derksen geeft bij Vandaag Inside aan dat hij met afschuw heeft gekeken naar het eenzijdige beeld dat de volksvertegenwoordiger neerzette en het gebrek aan tegenspraak vanuit de presentatoren van het programma.

"Sylvana en Piepkuiken (Mar- Marie Huijbregts red.) vertegenwoordigen een heel klein deel van Nederland", begint Derksen. "Waarom moet Sylvana daar altijd zitten oreren. Ze heeft één zielig zeteltje en ze hoort zichzelf zo graag. Ze zit daar voor ruim een ton in de veilige bankjes in Den Haag, verder komt ze niet. Ze zit daar uit haar nek te lullen."

"Ze komt dan even langs om te vertellen dat het stroomstootwapen in Nederland niet gebruikt moet worden omdat het erg meevalt met de toenemende agressie tegen de politie", gaat Derksen verder. "Dan kijkt ze zeker nooit naar de nieuwsprogramma’s. Afgelopen jaar waren er 13.000 gevallen van agressie tegen de politie. Dat is dan iemand die medeverantwoordelijk is voor Nederland. Die zit er alleen maar om zichzelf te profileren. Er komt alleen maar onzin uit. Ze praat zo makkelijk en er komt dan ineens ook zoveel onzin uit. De politiebonden zijn witheet. Het is ook hele slechte journalistiek. Er zitten twee dames die haar zonder kritiek lieten uitrazen. Er zat ook niemand van de politie voor weerwoord.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties