Johan Derksen haalt hard uit: "Die snotneus stoort mij mateloos"

Johan Derksen stoort zich enorm aan Sander Schimmelpenninck. Hij vindt het stuitend dat iedereen met een andere mening dan Schimmelpenninck door hem wordt weggezet als dom.

"Je hebt tegenwoordig heel veel columnisten die het niet verdienen om columnist te zijn", begint Derksen bij Vandaag Inside. "Iedereen wil tegenwoordig columnist zijn, want dan heb je een bepaalde status bij een blad, dan ben je toch wel belangrijk. Schimmelpenninck heeft als columnist een bepaalde mening en iedereen met een andere mening wordt weggezet als rechts en dom. Ik vind dat zó goedkoop scoren. Hij schrijft het in De Volkskrant en alle lezers van De Volkskrant zijn het daar dus mee eens."

Schimmelpenninck schoof eerder wel eens aan bij het programma. "Hij zat hier, hij schoof hier graag aan totdat wij het een beetje zat werden, maar nu omschrijft hij het als kroegpraat en waardeloze tv-uitzendingen met politici. Iedereen buiten Schimmelpenninck is dom, dat stoort mij mateloos."

"Het is iedere keer hetzelfde. Die snotneus heeft vanuit huis een paar centjes meegekregen, dus dan is het makkelijk om de linkse jongen uit te hangen. Hij beledigt een groep mensen en zet die weg als dom", besluit Derksen.

Lees meer:
0 reacties