Johan Derksen: "Ik wil een kleedkamer delen met Hélène Hendriks"

Johan Derksen heeft afgelopen weekend een 'aardig stuk' in De Telegraaf gelezen. Het ging over een moeder uit Huizen wiens negenjarige dochter op een school zit waarbij een biologische jongen zich een meisje voelt. Laatstgenoemde wil zich voor de gymlessen graag in de meisjeskleedkamer omkleden.

"Die moeder is het daar niet mee eens en dat vindt een heel groot gedeelte van Nederland heel gek", vertelt Derksen bij Vandaag Inside. "Ik vind het niet zo abnormaal. Maar het was voor mij een aanleiding om John de Mol vanmiddag een mail te sturen dat ik met ingang van volgende week me wil verkleden samen in de kleedkamer met Hélène. Ik zei tegen John: 'Ik ben nog niet in Hilversum of ik voel me vrouw'."

René van der Gijp komt daarna met een anekdote van de Britse journalist Piers Morgan. "Die zat ook met wat van dat gendergebeuren te praten. Op een gegeven moment zei die vrouw: 'Maar u snapt het niet'. Toen ging ze uitleggen hoe het zat. Hij zegt: 'Dus ik kan nu zeggen: ik ben een joodse, zwarte, lesbische vrouw?' Dus die zitten te kijken... Maar hij zegt: Dat zeggen jullie dus toch? Dat kan ik nu zeggen'. Het is wartaal van die mensen."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties