Johan Derksen keihard aangepakt: "We maken het niet voor hem"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © BSR Agency

Johan Derksen was kritisch op het nieuwe format van de NOS omtrent de uitzendingen van de zondagavond om 19:00 uur. Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur bij NOS Sport, was echter niet gediend van de kritiek van de tv-persoonlijkheid.

"Het is heel stijfjes allemaal", begon de besnorde analist na de eerste uitzending van de NOS aan tafel bij Vandaag Inside. "Zo'n nette presentator (Gert van 't Hof, red.), en dan zo'n juffrouw (Stentler, red.) op de achtergrond. Dan denk ik: stond Tom Egbers daar maar weer."

Met die kritiek kan Hoekman niet veel. "We maken het niet voor Johan Derksen", stelt de hoofdredacteur in gesprek met Voetbal International. "Hij mag daar zijn mening over hebben, dat is helemaal prima. Maar ik vind niet dat hij een hele groep vertegenwoordigt. Het is gewoon een tv-persoonlijkheid, hij praat voor zichzelf."

Wel zag Hoekman de spanning in de eerste uitzending. "Ik zag bij Leonne dat het even wennen was voor haar. Maar ik zag ook wel gelijk de potentie en dus ook dat het een goed idee is geweest. Je moet gewoon meters maken. De volgende zal wel weer een stukje relaxter worden. En daar wordt ze ook op gecoacht, dat gaat zeker goed komen", aldus Hoekman.

Lees meer:
0 reacties