Johan Derksen klaar met Schimmelpenninck: "Hangt de strot uit!"

Johan Derksen wijst
Johan Derksen wijst Foto: © Pro Shots

Het begint een langdurig verhaal te worden. De meningsverschillen tussen Sander Schimmelpenninck en de heren bij Vandaag Inside. Ze worden het totaal niet eens en de beschuldigingen gaan over en weer.

Zo ook maandagavond, toen Johan Derksen het vuur maar weer eens opende op de geboren Diepenheimer. “Hij vindt ons het domste talkshowtje van Nederland”, zei hij over Schimmelpenninck. “Dat klopt, maar we zijn ook het best bekeken talkshowtje. Hij wilde heel graag hier zitten, maar met zijn adellijke arrogantie hing hij ons behoorlijk de strot uit. Dat arrogante gedoe van hem… We hebben hem toen niet meer gebeld, en dan wordt hij rancuneus en gaat hij stukjes schrijven. Hij heeft een bloedhekel aan Wierd, die twee kunnen elkaars bloed wel drinken. Wierd krijgt nog even een schop na, niveauloos. De column ging verder helemaal niet over Wierd, maar hij pakt zijn kans om hem af te zeiken”, aldus de analist.

Ook had Schimmelpenninck het niet op Wierd Duk, zo was te horen in zijn podcast. Derksen hierover: “De hertog is nog nooit in Rusland geweest en Wierd heeft er negen jaar gewoond, dus die kan wat beter oordelen.” René van der Gijp is eveneens geen fan van Schimmelpenninck, maar sloot niet uit dat hij nog eens te gast is. “Hij mag van mij hier komen zitten, maar hij moet niet ons publiek dom noemen. Dan noem je 1,2 miljoen mensen dom”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties