Johan Derksen krijgt rol in film: "Speel een erotische passage"

Johan Derksen gaat naast zijn optredens in Vandaag Inside nog een rol vertegenwoordigen op televisie. Hij debuteert in een speelfilm, zo laat hij weten bij Vandaag Inside.

Ik ben een beetje gespannen vanavond, want ik debuteer morgen in de Nederlandse speelfilm. Ik speel een erotische passage, maar heb moeten tekenen met welke vrouw. Dus ik mag niet zeggen dat het Sofie is van de tv. Ik kreeg vandaag de callshoot en je krijgt het er koud van wat je allemaal moet doen. Ik heb moeten tekenen dat ik er niks over mag zeggen, maar dat vertel ik jullie na afloop in goed vertrouwen, want dan staat het de volgende dag op internet. Ik doe wel een bedscène, maar was hem goed hoor morgenochtend. Ik denk dat we wat improviseren", vertelt Derksen.

Ik moet er morgen om 12.00 uur zijn, in Capelle aan de IJssel. Zo'n opname duurt vijf uur. Het is overmorgen trouwens. Ik ben helemaal vna de kaart. Als je ziet wie je tegenspelers zijn en daar sta je dan met je blote tokus met 30 man om je heen. Het zijn allemaal topsterren", besluit Derksen.

Lees meer:
0 reacties