Johan Derksen: "Laat hem nou uitrazen, hij is een patiënt"

Gordon was niet te spreken over de kritiek die hij kreeg over zijn tv-programma Down the Road. Velen vinden dat zo'n programma echt niet meer kan, tot onvrede van de presentator. Johan Derksen noemt Gordon zelfs een 'patiënt'.

“Laat die man nou uitrazen", meent Derksen in Vandaag Inside. "Die man is ten einde raad. Dat is een patiënt en alles mislukt. Dan heeft hij een programma waarin hij goedkoop kan scoren over de ruggen van kinderen met het Downsyndroom en dan krijgt hij daar weer kritiek op en dan heeft hij het idee dat heel Nederland tegen hem is.”

Derksen ziet dat Gordon helemaal geen goede band heeft met de kandidaten. “Ik vind dit programma… Op de een of andere manier is er geen chemie. Kijk, die jongen… Het is over… Toen hij met Gerard Joling samen was, viel ik van de bank van het lachen. Het was heel ordinair, maar je lachte je de pleuris. Maar die jongen is verbitterd.”

“Die haat iedereen in zijn omgeving en hij haat Nederland", meent Derksen. "Hij is hier alleen eventjes om zijn zakken te vullen en dat gaat dan met kinderen met het syndroom van Down en je ziet dat het wringt, het schuurt.”

Lees meer:
0 reacties