Johan Derksen maakt Tim Hofman helemaal af: "De toon, snotneus!"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © BSR Agency

Tim Hofman heeft helemaal afgedaan bij Johan Derksen. De presentator van BOOS ging diep door het stof nadat hij pestkoppengedrag vertoonde in de uitzending van vorige week.

Bij Vandaag Inside reageert Johan Derksen op de persoon Tim Hofman, die hij niet hoog heeft zitten. "Het zit in zijn karakter om heel superieur tegen die mensen uit te varen en ze links en rechts een draai om de oren te geven. Dat vind ik een heel nare eigenschap van die jongen. Hoe hij alleen al tegen zo’n man praat! De toon, de toon. Zo’n snotneus op die leeftijd hoort helemaal die toon niet aan te slaan."

Derksen gaat nog even door. "Die jongen heeft een journalistieke prijs gekregen omdat hij wat meisjes met een capuchon op onherkenbaar de meest vreselijke dingen liet zeggen en alle mensen die beschuldigd zijn, zijn vrijgesproken. Nou, dat is nog eens journalistiek."

Dat de VARA dit soort wanstaltige tv nog uitzendt… Het is niet alleen hij, maar die hele familie. Die broertjes zeggen ook de meest vreselijke dingen in de media. Die hebben allemaal een soort superioriteitsgevoel over zich, alsof ze God zijn.”

Lees meer:
0 reacties