Johan Derksen: "Onze bek houden, dat is het enige wat we nog mogen"

In Engeland is een beweging die vindt dat taart eten op het werk net zo schadelijk is als meeroken en dat het trakteren van taart op het werk aan banden moet worden gelegd. Aan de tafel van Vandaag Inside vindt deze beweging weinig medestanders.

“Wat een gelul”, reageert Johan Derksen. “Het is niet gezond, veel taart eten. Overgewicht is heel erg ongezond. Maar wat mogen we nog wel, onze bek houden! Dat is het enige dat we nog mogen. Laat ze daar eerst stoppen met zo’n Engels ontbijt met gebakken spek en van die viezigheid en worstjes. Wij zouden al lang een hartinfarct hebben als we dat ’s morgens opvraten.”

“Je kunt toch gewoon je eigen verantwoordelijkheid nemen”, vult Roxane Knetemann aan. “Als jij die taart niet wilt dan neem je het gewoon niet. Johan neemt hier nooit iets. Het is gewoon een keuze.”

“Er is een tijd geweest dat ik wel altijd wat nam”, gaat Derksen verder. “Toen paste ik alleen nog in een bestelbus. Ik drink bijvoorbeeld niet, dan ga je nog wel eens naar een feestje of een verjaardag en dan drink je geen drank.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties