Johan Derksen over Marco Borsato: "Je bent vogelvrij als man"

Er is de afgelopen maanden veel geschreven over topzanger Marco Borsato. Hij wordt door diverse mensen van van alles beticht en er schijnt nu ook een rechtszaak te komen.

Johan Derksen heeft er ook een mening over. "Het is nu heel aantrekkelijk om die man nu af te serveren. Totdat de rechter een uitspraak doet wil ik heel genuanceerd zijn. Wat tienermeisjes die in stilte verliefd zijn op een grote artiest die kunnen ook evenwichtig in het leven staan. Ik zeg niet dat het niet waar is, maar het is wel zo dat wij horen bij de BN'ers. Als er iemand van 17 door een van ons vastgegrepen is, staan we morgen op iedere voorpagina. Je bent vogelvrij als man, hè. En als Marco Borsato het wel gedaan heeft moet ie op de blaren zitten. Dan is het een ziekelijke vorm van zelfoverschatting dat hij denkt dat hij het zich kan permitteren. Maar ik vind dat we nu nog voorzichtig moeten zijn."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties