Johan Derksen steunt Noa Vahle: "Dan is hij een geweldige lul"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Bondscoach Louis van Gaal en de drie internationals Andries Noppert, Denzel Dumfries en Frenkie de Jong stonden dinsdag uitgebreid de pers te woord. Noa Vahle liet bij 'De Oranjewinter' echter weten dat zij niet afzonderlijk met de ervaren oefenmeester mocht spreken.

"Ik dacht dat Louis een beetje aan onze kant stond, want wij worden natuurlijk geboycot door de spelers. Er waren allemaal 1-op-1's met Louis, maar daar waren wij niet voor uitgenodigd", verklapt de verslaggeefster. "Ik dacht echt dat het een vergissing was en ik ben op de perschef afgestapt", blikt Vahle terug.

"Toen zei hij: nee, Louis heeft besloten om geen 1-op-1-interviews met Vandaag Inside te doen, ook niet met de Telegraaf. Althans, met Valentijn Driessen. En ook niet met Voetbal International: Martijn Krabbendam. Dus wij drie: daar geeft hij geen 1-op-1-interviews aan", vervolgt Vahle teleurgesteld.

Johan Derksen toont zich vervolgens zeer kritisch. "Dan is hij (Van Gaal, red.) een geweldige lul", foetert hij. "Dan laat je je zo ontzettend kennen: een paar media die kritisch zijn, dan moet je je toch diep schamen. Hij blijkt dus heel erg gevoelig te zijn voor kritische teksten", constateert Derksen.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties