Johan Derksen steunt Thijs Römer: "Schandalig van Chantal Janzen"

Johan Derksen heeft hard uitgehaald naar Chantal Janzen. Hij vindt het schandalig dat de 44-jarige presentatrice een schop na heeft gegeven aan Thijs Römer, die ze niet meer wil zien.

"Ik heb me zo geërgerd aan Chantal Janzen, die nota bene in de Story een verhaal heeft dat ze Thijs Römer nooit meer wil zien", zegt Derksen bij Vandaag Inside. "Chantal Janzen en haar man waren heel erg bevriend met Thijs Römer en zijn partner. Dan denk ik: als je nou zo dik bevriend was…"

Römer is veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden (waarvan twee voorwaardelijk) en een werkstraf van 240 uur voor het online misbruik van drie minderjarige meisjes tussen 2015 en 2017. "Kijk, mensen die in de problemen zitten, hebben hun vrienden nodig. Nu die Thijs Römer op de grond ligt, moet ze hem niet weken na dato nog een schop na geven door te zeggen dat ze hem nooit meer wil zien. Als ze een echte vriend was, dan zou ze nu naar hem toegaan en hem steunen."

Derksen beseft dat Römer 'natuurlijk' dom is geweest. "Hij is nu de zieligste, ongelukkigste man van Nederland en ligt op de grond. Dan komt mevrouw Janzen die hem voor de bühne nog een schop na geeft. Ik vind het echt schandalig. Hij heeft zijn straf wel gehad. Heel Nederland kotst hem uit. Dan heb je alleen je vrienden nog waarmee je altijd zo gezellig mee ging eten en die schoppen je nog een keer na. Dat vind ik karakterloos."

Lees meer:
0 reacties