Johan Derksen waarschuwt Nederlanders: "Het wordt een naar jaar"

Johan Derksen is niet aanwezig bij De Oranjewinter, het programma dat gepresenteerd wordt door Hélène Hendriks. Wel liet Johan een nieuwjaarsboodschap achter, waarin hij middels een ingezonden video zijn visie geeft op 2024.

Opvallend is dat Derksen zich hierin zeer negatief uitlaat over van alles en nog wat. Derksen vertelt: "Ik wens alle kijkers een heel voorspoedig 2024, maar ik wil ze wel waarschuwen. Het wordt een heel zwaar, naar en moeilijk jaar. Oekraïne, de Gaza-strook, het kabinet, de mensen in Groningen, we hebben geen huizen, de mensen in Limburg, de toeslagouders. Het rommelt allemaal door, Trump erbij en de NAVO gaat geld vragen. We zullen als Europa Oekraïne moeten blijven steunen. Dus een heleboel zal financieel niet kunnen in dit land."

Derksen vat het heel simpel samen. "Dus het wordt geen feestjaar. Laten we nu als Nederlanders eens heel solidair zijn en dan niet meteen roepen om de val van het kabinet dat hpelijk zo snel kan beginnen. Het uitzicht is niet florisant", aldus de analist vanuit zijn kantoor aan huis. Hendriks reageert: "Nou, prettige wedstrijd dan. Het is bijna depressief dit! Lekker begin van het jaar...", besluit de presentatrice.

Lees meer:
0 reacties