John de Mol moppert over Vandaag Inside: "Het publiek is best oud"

René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen bij VI Vandaag
René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen bij VI Vandaag Foto: © Pro Shots

Volgens Wilfred Genee moppert John de Mol teveel over de teruglopende kijkcijfers van Vandaag Inside. De tv-miljardair is kritisch, ondanks het feit dat de talkshow met Genee, René van der Gijp en Johan Derksen nog altijd één van de best bekeken programma's is op SBS 6.

"John de Mol mompelde al laatst wel dat de gemiddelde kijktijd iets terugloopt en dat het publiek best oud is", zo vertelt presentator Genee in gesprek met Quote. Spreekt Genee vaak met De Mol? "Nee. Laatst was hij even in de studio omdat Johan jarig was, verder zie ik hem eigenlijk nooit."

Genee weet dat De Mol hem een lastige man vindt. "Kennelijk is mijn directheid niet gebruikelijk in het vak, maar mijn intenties zijn altijd goed. Ik doe dingen altijd in het belang van het programma." Toch blijft Vandaag Inside een populair programma, en volgens Genee moet De Mol daar tevreden over zijn. 

VI blijft de tongen losmaken. "Mensen denken vaak dat wij daarop uit zijn, dat we relletjes bedenken. Maar man, ik zou willen dat we ze eens niet hadden, want het levert zo veel gezeik op! Er zijn destijds vanwege de Akwasi-rel ook best wat sponsoren afgehaakt", aldus Wilfred Genee. 

Lees meer:
0 reacties