John de Mol was woest op Yvonne Coldeweijer: "Ome John heeft gebeld"

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer Foto: © Screenshot YouTube: Life of Yvonne

John de Mol en Yvonne Coldeweijer zijn niet de beste vrienden. De magnaat in medialand is woest in de telefoon geklommen na enkele pittige uitspraken over van de juicekoningin.

Lang geleden schreef Yvonne op Twitter over een inbraak in haar auto toen ze nog werkte voor De Mol. "Dit keer is de hele ruit eruit. En m’n hele navigatiesysteem eruit. Aan de criminelen: t*ringlijers, ik geloof in karma. Jullie ook?"

Daar was John de Mol niet van gediend vertelt Yvonne in haar podcast De Juice Show. "Ik moest ook ooit in zo’n keurslijf toen ik Keet was, een kinderact. Dan doe je het voor kinderen en dan weet je: dan sta je daar zelf ook achter, want dan ben je een voorbeeld voor kinderen."

Daarna zegt Yvonne: "Maar toen was er een keer in mijn auto ingebroken en toen heb ik ’t*ringlijers’ op Twitter gezet en toen heeft John de Mol gebeld naar Tony Berk. Hij zei dat ik per direct die tweet moest verwijderen. Dat heb ik gedaan. Ja, het kon ook eigenlijk niet, maar het was emotie. Maar ze waren heel boos op mij. Ome John heeft gebeld."

Lees meer:
0 reacties