John van den Heuvel genoot van stripper: "Verschrikkelijk gelachen”

John van den Huvel was vrijdagavond tafelgast bij Vandaag Inside. De journalist die al jaren gebruik moet maken van persoonsbeveiliging had zich niet laten afschrikken omdat er deze week in het programma plots een schaars geklede dame door het decor rende.

“Nee, ik ben niet voor het boek gekomen”, begint John van den Heuvel. “Ik vind het gewoon leuk om hier te zijn. Dit is een programma dat nooit boeken promoot of iets dergelijks.”

John van den Heuvel heeft een boek gepubliceerd waarin hij schrijft over de extreme persoonsbeveiliging waar hij al tien jaar gebruik van moet maken. Toch was de misdaadjournalist niet geschrokken toen er deze week ineens een schaars geklede dame uit het publiek kwam tijdens Vandaag Inside en door het decor begon te rennen. “Ik heb zo verschrikkelijk gelachen”, erkent Van den Heuvel

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties