'Van 't Schip berichtte ook 19-jarig meisje': "Vertrouwde het niet"

John van 't Schip in De Kuip
John van 't Schip in De Kuip Foto: © Pro Shots

Maandag kwam naar buiten dat John van 't Schip vulgaire berichtjes heeft gestuurd naar een 21-jarige dame. De 60-jarige oefenmeester verloor vorig jaar zijn vrouw en Juichechannel bracht screenshots naar buiten van de conversatie tussen de twee. Later brachten zijn naar buiten dat Van 't Schip ook met een 19-jarige dame contact heeft gehad.

De Ajacied gaf tegen de 21-jarige aan een kamer over te hebben in zijn huis. Ook zei hij: "Ik vind je supermooi!" en "Kan ik ook bij je logeren. Of kom je bij mij in het hotel in de stad? Welk hotel is denk je mooi?".  Als klapper op de vuurpijl begint hij over de borsten van het meisje. "Ik ben een borstenman haha... mooie natuurlijke vorm, geen implantaten. Mijn vrouw had ook mooie. Volgens mij heb jij ook hele mooie." Fijne dag knappe lieve (naam meisje)."

Later kwam de situatie van de 19-jarige aan het licht. Juichechannel brengt een screenshot (zie hieronder) naar buiten en schrijft: "Een ander meisje van 19 jaar heeft ook berichtjes van John ontvangen. Zij vertrouwde het niet helemaal heeft toen zijn dochter Estelle benaderd om te vragen of hij misschien gehackt was. Dit was niet het geval en ze reageerde hier ook wel apart op alsof ze al vaker berichten van meiden heeft gekregen. Dit meisje heeft trouwens begin april berichtjes van hem ontvangen en het meisje uit eerdere gesprek begin mei."

Estelle van 't Schip op Instagram
Estelle van 't Schip op Instagram Foto: © Instagram Juicechannel
Lees meer:
0 reacties