Johnny de Mol alweer van TV? "Betekent dit het einde van HLF8?"

Johnny de Mol
Johnny de Mol Foto: © Pro Shots

Het lijkt erop dat het nooit een keer normaal kan gaan met Johnny de Mol als het gaat om publiciteit. Als hij geen problemen heeft met zijn boze ex-vriendin Shima Kaes, dan doet Tina Nijkamp, tv-professor en voormalig zenderbaas van SBS 6, wel weer een pijnlijke ontdekking.

Volgens Tina ziet het er niet goed uit. "Wat is dit? SBS 6 is bezig met het ontwikkelen van een nieuw dagelijks datingprogramma. Het lijkt een mix tussen First Dates en Komen Eten. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat het tijdstip me ontzettend verbaast. Betekent dit het einde van HLF8?"

Het lijkt erop dat het vijf voor twaalf is voor de makers van HLF8: als het vernieuwde format niet genoeg aanslaat, dan lijkt het programma in de zomer in de container te belanden bij Talpa.

Talpa ontkent echter dat er problemen zijn, meldt Luuk Ikink in RTL Boulevard. "Geen paniek voor de mensen die net weer gewend waren aan Johnny. Talpa laat aan ons weten dat het een fout van hun kant is. Het programma Date Smakelijk is nog in ontwikkeling en zowel de startdatum als tijd is nog onduidelijk, zeggen ze nu."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties