Jort Kelder doet opvallende onthulling over Mark Rutte: "Bloot?"

Mark Rutte heeft meer dan een decennia lang aan de macht gestaan. Binnenkort verlaat hij de politiek en krijgt hij daarmee waarschijnlijk heel wat meer vrije tijd. Het lijkt erop dat de VVD'er al vakantieplannen heeft.

Zo schijnt het dat hij geregeld op bezoek gaat bij Angela Merkel. Dat zegt boezemvriend Jort Kelder bij Vandaag Inside. "Ze zijn erg op elkaar gesteld. Angela gaat dan in een Duits meer zwemmen. Mark zegt dan dat hij zijn zwembad even in de auto laat." Johan Derksen haakt er gelijk op in: "Bloot?" De voormalig Quote-hoofdredacteur praat er op een fraaie wijze omheen.

Ruttes politieke carrière wordt in de uitzending ook kort besproken. "Dit houdt toch een keer op. Dat weet je toch. Het is in de politiek zo moeilijk om je eigen moment te kiezen", zegt Kelder. "Hij heeft nu nog een beetje de regie gehouden. Hij zat op een bankje in Den Haag en toen kwam het. Anders moest Jesse Klaver voor hem beslissen, is dat leuk dan?"

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties