Jort Kelder fel in zaak Ali B.: "Tim Hofman moet op het schavot!"

Tim Hofman
Tim Hofman Foto: © BSR Agency

Jort Kelder heeft aan tafel bij De Oranjezomer uitspraken gedaan over de zaak van Ali B. die werd aangezwengeld door Tim Hofman van het programma BOOS.

Hij vindt namelijk dat Tim Hofman ‘op het schavot’ moet komen voor zijn Voice-onthullingen. “Het lijkt juridisch drijfzand.” Ali B. verschijnt dagen achtereen voor de rechter om dat hij is aangeklaagd vanwege diverse misdragingen tegenover vrouwen.

Kelder zei onder meer: "Het staat niet op zichzelf. Vorige week hadden we volgens mij Rietbergen waarvan het OM zei: ‘Ja, we gaan hem niet vervolgen, geen bewijs.’ Ik zag laatst een heel verhaal over Kevin Spacey, de beroemde acteur die eigenlijk niet meer kan acteren. Ik ga niet victim blaming doen en ik ga ook niet vieze mannetjes verdedigen. Ik ken de feiten ook niet, maar ik vraag me wel af wat BOOS nu gaat doen, want stel je nou voor: al die gevallen die ze hebben aangekaart blijken eigenlijk juridisch op drijfzand gebaseerd te zijn, dan wil ik eigenlijk Tim Hofman wel eens in een schavotje zien.”

Lees meer:
0 reacties