Jutta Leerdam (23) heeft nieuwe vlam: "Helemaal happy in love"

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam Foto: © Orange Pictures

Jutta Leerdam lijkt weer van de markt te zijn. De 23-jarige Nederlandse topschaatsster verbrak eerder dit jaar haar relatie met Koen Verweij en lijkt nu weer op een schaatser gevallen te zijn.

Yvonne Coldeweijer komt met dat nieuws. "Jutta is momenteel helemaal happy in love met collega schaatser en shorttracker, Jasper Brunsmann! Hoe cute", laat Coldeweijer weten op Instagram. "Ze doen nog wel een beetje hush hush, maar het schijnt dat het hele Thialf de twee doorheeft. Zo heerlijk dat ze van die kansloze Koen Verweij af is."

Een volger van Coldeweijer bevestigt het nieuws. "Zij is inderdaad met hem. Ik was laatst op het terras in Utrecht. Toen ben ik met hem en een vriend, Koen Hak, aan de praat geraakt. Jasper ging regelmatig even bellen met Jutta", aldus de volger.

Begin augustus maakte Leerdam bekend haar relatie met de 32-jarige Koen Verweij te hebben verbroken. De twee schaatsers waren vijf jaar een koppel. De 23-jarige shorttracker Jasper Brunsmann zette eerder dit jaar een punt achter zijn loopbaan.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties