Jutta Leerdam doet een boekje open: "Heb drie vriendjes gehad"

Jutta Leerdam is met meerdere wereldtitels op zak één van de schaatstoppers van ons land én de wereld. De 24-jarige dame schoof zondagavond aan bij College Tour, waar ze onder meer sprak over haar verleden.

Toen ze beelden zag van de Olympische Spelen, waar ze zilver won, werd ze onpasselijk. "Ik word hier heel misselijk van. Ik kijk hier niet fijn op terug. Ik was heel alleen op die Spelen. Ik had geen teamgenoten die zich hadden geplaatst. We waren sowieso al geïsoleerd en ik zat ook in een moeilijke situatie in mijn relatie op dat moment. Ik was heel emotioneel en echt niet gelukkig." Ik heb drie vriendjes gehad in totaal. Ik heb nooit het gevoel willen hebben dat iedereen me zomaar kon krijgen. Ik ben daarin misschien wel onbereikbaar, maar dat is wie ik ben.’’ De relatie met Verweij kwam na ruim vijf jaar ten einde. Nu is ze samen met de bekende YouTuber Jake Paul uit Amerika.

Lees meer: