Jutta Leerdam maakt carrièreswitch en schittert op de catwalk

Jutta Leerdam heeft zich afgelopen weekend van een totaal andere kant laten zien. De 24-jarige schaatsster maakte namelijk haar debuut op de catwalk bij de Milaan Fashionweek.

"Jongens! Ik heb mijn eerste modeshow ooit gelopen", schrijft Leerdam op Instagram. De topsportster loopt mee met de modeshow van Boss en doet dat zonder haar bekende kenmerk. "Geen eyeliner en geen haar voor de verandering", grapt ze.

Volgens Anouk Smulders was Leerdam echter niet helemaal op haar plek in Italië. "Wat ik er bij zag was dat ze het denk ik heel spannend vond", zegt Smulders bij Shownieuws. "Een beetje een strak bekkie. Het is natuurlijk hele andere koek dan wat ze normaal doet. Het is gigantisch groot en de hele fashion-business zit daar langs de kant te kijken. Ze had behoorlijke hoge hakken aan. Ik zou haar eerder in een Victoria Secret-show zien."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties