Jutta Leerdam verlaat Jake Paul op eiland: "Dan ontstaat er frictie"

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam Foto: © Orange Pictures

Jutta Leerdam hintte eerder al op een afscheid van Jake Paul, maar gaat nu toch echt weg uit Puerto Rico. Iemand van wie ze maar moeilijk afscheid kan nemen is de hond van Paul.

"We hebben zo'n goede band opgebouwd dan afgelopen anderhalve maand", schrijft Leerdam. De topschaatsster verbleef bij Jake Paul in Puerto Rico maar gaat nu toch echt weg. Ze moet trainen, al heeft de schaatster nog geen nieuwe ploeg.

Chris Woerts, sportmakelaar, weet dat Paul en Leerdam ook geld genoeg hebben voor een eigen team. "Die heeft een geweldig landgoed op Puerto Rico en is schathemeltjesrijk", zei Woerts over Jake Paul. "Hij heeft de connecties en mogelijkheden om Jutta te helpen. Dat ze samen gaan zoeken naar sponsoren, trainers. Ze is natuurlijk een fotogenieke atleet met veel volgers op sociale media. Daar zou interesse genoeg voor te vinden moeten zijn."

Sportmarketeer Bob van Oosterhout vraagt zich af of schaatsen wel op één staat bij Leerdam. "Ik heb begrepen dat ze in de onderhandelingen toch wel wat eisen had over hoe vaak ze een vliegtuig in en uit mocht naar haar vriend (Jake Paul, red). Wanneer dat schuurt met het sportieve programma, dan ontstaat er frictie."

Lees meer:
0 reacties