Jutta Leerdam's Jake Paul gefileerd: "Hij is volgespoten met doping"

Jake Paul en Jutta kussen
Jake Paul en Jutta kussen Foto: © YouTube Jake Paul

Colby Covington is helemaal geen fan van Jake Paul. De UFC-vechter vertelde tijdens de SOS Cast, een podcast in Amerika, dat Paul helemaal 'volgespoten' is.

"Jake Paul wordt helemaal volgespoten met doping", zei de vechter. Op 20 juli neemt Paul het, live op Netflix, op tegen Mike Tyson. "Dit doet afbreuk aan de reputatie van Tyson. Er komt even een Youtuber aan en die slaat de baddest bokser op aarde neer."

Hij snapt dat boksers aan zulke gevechten meedoen. "Die Youtubers brengen aandacht en geld naar een dode sport", zegt de bokser. "Dat snap ik wel en ik geef ze groot gelijk. Maar het zijn geen competitieve gevechten. Alle gevechten die Paul gedaan heeft, zijn nep."

Covington haalt de winstpartijen op NBA-ster Nate Robinson en voormalig UFC'er Tyron Woodley aan. "Hij maakte duidelijk gebaren naar en gaf signalen af aan Woodley tijdens hun gevecht. Ook tegen Nate Diaz gebeurde dat. Ik ben er heilig van overtuigd dat alle gevechten van Jake Paul gefixt zijn. Allemaal voor geld en entertainment. Hij denkt stoer te zijn, maar hij vecht alleen maar tegen mannen die in de 40 zijn. Of nu zelfs tegen de 60 lopen, zoals met Tyson."

Ook drugs maken Paul kapot. "Hij doet alle doping die er maar is", zegt Covington. "Hij is een wandelend laboratorium. Ze spuiten hem en zijn broer Logan Paul (worstelaar bij de WWE, red.) helemaal vol. Hij zit vol met alle chemicaliën die de mens ook maar kent."

De vriend van Jutta Leerdam gaat Tyson makkelijk KO slaan. "Het gaat slecht eindigen. Paul slaat Tyson binnen twee minuten knock-out. Zo niet, dan doet hij dat alleen maar om het gevecht langer te laten duren, om de freak show competitief te laten lijken. Tyson zou niet meer moeten vechten op deze leeftijd. Het is levensgevaarlijk. Zijn hart kan ontploffen door de inspanning of hij krijgt een klap op zijn hoofd en krijgt dan een hersenbloeding. Dit gevecht zou niet mogen doorgaan."

Lees meer:
0 reacties