Kaarsrel kostte SBS 6 vermogen: "Hij verwachtte een oplossing"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Toen Vandaag Inside vorig jaar even stopte na het 'kaarsincident' kwam Talpa-baas John de Mol gelijk in actie om het op te lossen. De afwezigheid van de mannen kostte een vermogen.

De mannen kregen gelijk een aanbod om naar PowNed te vertrekken, maar dat liet John de Mol niet gebeuren. "John de Mol kwam terug van zijn vakantieadres om dit probleem aan te pakken", vertelt Derksen in de Privé. "Tijdens ons gesprek gooide hij het contract op tafel, waar zwart op wit staat dat als we stoppen we twee jaar lang nergens anders heen mogen.”

De Mol was volgens Derksen keihard. "John zei letterlijk: ‘Dat jullie veertien dagen niet op televisie zijn geweest, heeft een vermogen gekost.’ Hij verwachtte gewoon dat er een oplossing zou komen.” Toch vindt de 73-jarige Derksen dat De Mol ook debet was aan het incident. “John heeft één fout gemaakt. Hij kent ons door en door. Hij had meteen zelf naar voren moeten stappen en moeten zeggen: ‘Dames en heren, deze gasten maken spraakmakende televisie, ze hebben goede kijkcijfers en die twee relletjes per jaar neem ik op de koop toe.' Dan was het klaar geweest.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties