Kaarsrel kostte SBS 6 vermogen: "Hij verwachtte een oplossing"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Toen Vandaag Inside vorig jaar even stopte na het 'kaarsincident' kwam Talpa-baas John de Mol gelijk in actie om het op te lossen. De afwezigheid van de mannen kostte een vermogen.

De mannen kregen gelijk een aanbod om naar PowNed te vertrekken, maar dat liet John de Mol niet gebeuren. "John de Mol kwam terug van zijn vakantieadres om dit probleem aan te pakken", vertelt Derksen in de Privé. "Tijdens ons gesprek gooide hij het contract op tafel, waar zwart op wit staat dat als we stoppen we twee jaar lang nergens anders heen mogen.”

De Mol was volgens Derksen keihard. "John zei letterlijk: ‘Dat jullie veertien dagen niet op televisie zijn geweest, heeft een vermogen gekost.’ Hij verwachtte gewoon dat er een oplossing zou komen.” Toch vindt de 73-jarige Derksen dat De Mol ook debet was aan het incident. “John heeft één fout gemaakt. Hij kent ons door en door. Hij had meteen zelf naar voren moeten stappen en moeten zeggen: ‘Dames en heren, deze gasten maken spraakmakende televisie, ze hebben goede kijkcijfers en die twee relletjes per jaar neem ik op de koop toe.' Dan was het klaar geweest.”

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties