Katja neemt het op voor Thijs Römer: "Heeft geen moord gepleegd"

Katja Schuurman en Thijs Römer
Katja Schuurman en Thijs Römer Foto: © Orange Pictures

Katja Schuurman lag onlangs onder vuur omdat ze het opnam voor haar ex Thijs Römer. Toch is ze niet van plan om hem op te gaan zoeken in de gevangenis.

Römer is veroordeeld vanwege online zedendelicten met minderjarige meisjes. Hij wilde in hoger beroep gaan maar daar zag hij toch van af. Daar is Katja dan ook blij mee. “Hij heeft er alleen wat langer over gedaan om die keus te maken. Het is ook niet zo dat Thijs iemand heeft vermoord. Hij heeft zijn straf geaccepteerd. En ik hoop dat hij daarna de kans krijgt om zich te rehabiliteren”, vertelt de actrice aan Story.

De presentatrice vindt dan ook dat haar ex-partner een tweede kans verdient. “Hij moet door kunnen met zijn leven. Ik vind ook dat hij dat verdient.” Ook spreekt het tweetal elkaar nog. “We hebben goed contact met elkaar. Dat blijft.” Toch zal ze Thijs niet gaan opzoeken in de gevangenis. “Ik ga Thijs in elk geval niet bezoeken. Ook niet met Sammie. Het gaat om een korte periode, dus we zien hem als hij weer thuis is”, besluit ze.

Lees meer:
0 reacties