Katja Schuurman bedelt om trio: "Pas naar huis als ze beet hadden"

Katja Schuurman
Katja Schuurman Foto: © Pro Shots

In de podcast van Jan Versteegh vertelde hij een verhaal over een ongemakkelijke ontmoeting met een bekende Nederlandse vrouw. Hij liet in het midden over wie het verhaal ging, maar Juicechannel onthult nu dat de dame in kwestie niemand anders was dan Katja Schuurman.

Jan vertelt het volgende over de ontmoeting. “Ik zit aan een tafeltje te eten met mijn vrouw Dieuwertje. Aan het andere tafeltje zat een zeer bekende Nederlandse vrouw met haar partner. Bij het dessert komen ze bij ons aan tafel zitten. Hij zegt: Ja, leuk Jan. Wij wilde jou nét vragen voor een trio en wat denk je, heb je ineens een relatie met haar. Toen kon het niet meer… Wij een beetje eroverheen kletsen, rekening betalen. Toen zij hij ‘dag’ tegen mijn vrouw, zoent haar op de mond en fluistert iets in haar oor. Toen had hij dus gezegd: ‘Hé, de bal ligt bij jullie heh…

Juicechannel meldt nu dat het hier Katja Schuurman betreft, die samen met haar voormalige vriend Freek wel vaker zulke voorstellen deed. “In de tijd dat Katja en Freek een relatie hadden hebben ze namelijk vaker aan andere mensen gevraagd of ze open stonden voor een trio. Of als het om een koppel ging, partnerruil. Meerdere bronnen melden ons dat dit random werd gevraagd. Bij de ene bron gebeurde dit in een restaurant en bij de ander in een café. Als je aangaf dat je geen interesse daarin had waren ze wat lacherig en vliegensvlug weer weg om het te proberen bij iemand anders. Vaak gingen ze ook pas naar huis als ze beet hadden.”

Lees meer:
0 reacties