Katja Schuurman: "Ben gevraagd voor een film met Angelina Jolie, haha"

Katja Schuurman
Katja Schuurman Foto: © Pro Shots

Katja Schuurman heeft rust in haar leven. Haar nieuwe film, De Mooiste Dag, draait in de bioscopen. Schuurman was recentelijk vooral te zien op televisie.

"Ik heb een poos bewust gekozen voor veel televisie. Ik ben wel gevraagd voor een film met Angelina Jolie, maar toen zei ik ’nee joh laten we volgend jaar nog een keer bellen’", zegt Schuurman lachend bij De Telegraaf. "Nee ik kreeg zeker niet heel veel filmaanbiedingen. En ik wilde me ook focussen op series en programma’s, maar dat heb ik nu wel weer een beetje gehad".

Schuurman is recentelijk weer door een relatiebreuk gegaan. Serieus daten doet ze dan ook niet. "De liefde zijn mijn kinderen, en mezelf. Dat is het voor nu", aldus Schuurman. Acteur Thijs Römer, met wie ze een kind heeft, werd veroordeeld voor seksueel misbruik. Schuurman wil er niet over praten. "Ik heb sinds anderhalf jaar ongeveer echt totaal geen behoefte meer aan een vaste partner en dat bevalt me uitermate goed."

Natuurlijk is Schuurman nog wel eens in een barretje te vinden. "Ik heb weleens een date, maar dan zeg ik altijd van te voren: dit is gewoon één date. Mocht het super gezellig zijn, wellicht spreken we dan nog een keer af. Maar ik ben verre van op zoek naar een relatie."

Lees meer:
0 reacties