Katja Schuurman doet 'sociaal experiment' en plaatst topless foto

Katja Schuurman
Katja Schuurman Foto: © Pro Shots

Katja Schuurman heeft weer van zich doen spreken op social media. De 47-jarige actrice heeft een sexy foto geplaatst op Instagram en doet naar eigen zeggen daarmee een experiment.

"Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt", schrijft ze bij haar foto, die gemaakt is door Eric van den Elsen.

Op de foto is Schuurman topless in het water te zien met haar handen voor haar borsten. Al meer dan 26.000 mensen hebben de foto geliked in veertien uur tijd. Schuurman heeft in totaal 467.000 volgers.

Presentatrice Nicolette Kluijver ziet eenzelfde experiment ook wel zitten. "Als het werkt, laat het weten", schrijft de 38-jarige Kluijver als reactie bij de foto. Zowel Schuurman als Kluijver stond al in de Playboy, dus hebben niet veel meer te verbergen.

Sylvana IJsselmuiden weet niet of de test geslaagd is. "Naaawh ik twijfel een beetje, misschien nog wat meer posten zodat we het zeker weten?", moedigt de 28-jarige presentatrice Schuurman aan.

Lees meer:
0 reacties