Katja Schuurman had 'billen vol verdriet': "Kon niet meer zitten"

Katja Schuurman
Katja Schuurman Foto: © Pro Shots

Katja Schuurman heeft veel last gehad van de relatiebreuk met Freek van Noortwijk. De 47-jarige actrice is inmiddels weer gelukkig in de liefde, maar laat op Instagram weten dat ze veel emoties in haar lichaam opslaat.

"Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast", laat Schuurman weten. "Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid; ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten."

De actrice heeft een oplossing gevonden, namelijk billenmassages. "Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen." Schuurman is inmiddels al enige tijd samen met haar nieuwe liefde Niek, die op Ibiza woont.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties