Katja Schuurman heeft radioknoppen naar voren in water: "Heel erg fijn"

Katja Schuurman heeft het erg koud
Katja Schuurman heeft het erg koud Foto: © Instagram Katja Schuurman

Katja Schuurman is een Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice. Zij is de oudere zus van de zangeres en actrice Birgit Schuurman. Ze was de menige natte droom van vele jonge jongens, maar nu ze richting de 50 gaat ziet ze er nog piekfijn uit!

Ook gaat ze vaak zwemmen, zo zien we op Instagram. Hier zegt Katja: "Ochtendduik in het koude IJsselmeerwater. Wauw wat voelt dat toch goed! Koud zwemmen of dompelen in koud water is bewezen (*) goed voor je hart, het stimuleert je bloedsomloop, maakt je immuunsysteem en lichaam sterker en werkt zelfs ontstekingsremmend. Het stimuleert je stofwisseling en activeert je bruine vet; dat bruine vet verbrandt schadelijke witte vetten in je lijf. Daarnaast geven de endorfine, serotonine, oxytocine en dopamine die worden aangemaakt door het koude water je een geluksgevoel. En frisser gemoed. En heel veel energie."

Ook zegt Schuurman: "Met iemand gaan zwemmen is aan te raden, maar dit alleen doen vind ik juist heel erg fijn. Ik blijf gewoon dichtbij de oever." Gevolg zijn wel prima foto's!

Katja Schuurman in het IJsselmeer
Katja Schuurman in het IJsselmeer Foto: © Instagram Katja Schuurman
Katja in het IJsselmeer 2
Katja in het IJsselmeer 2 Foto: © Instagram Katja Schuurman
Lees meer:
0 reacties