Katja Schuurman verliest opdracht na pikante foto: "Erg jammer"

Katja Schuurman
Katja Schuurman Foto: © Pro Shots

De actrice dacht dat haar Instagrampost weinig om het lijf had, maar nu blijkt dat de pikante schreeuw om aandacht van Katja Schuurman haar een klus heeft gekost. Ze zou een serieuze documentaire gaan maken, maar de makers hebben nu laten weten dat ze dat niet meer zien zitten.

De ergernis van Katja Schuurman omtrent het geringe aantal nieuwe volgers op haar Instagramaccount was zo groot, dat ze besloot om een foto zonder kleding te plaatsen. “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt", zo verklaarde de presentatrice.

Er was veel kritiek op Katja dat ze uitdraagt dat je aan meer volgers kunt komen met foto's waarop je schaars gekleed bent. Ze straalt uit dat ze het aantal volgers belangrijker vindt dan haar eigenwaarde.

De consternatie kost haar nu een opdracht. “Ik zou een docu doen, een heel serieuze documentaire waar ik nu verder niets over ga vertellen, maar ik ga het niet meer doen. Ik werd gebeld de dag nadat deze foto was geplaatst en het ook in het nieuws was dat ze het heel erg jammer vonden”, vertelt ze in haar podcast Schuurman en Spigt ruimen op.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties