Katja Schuurman: "Yvonne praat onzin, ze moet spionnen ontslaan!"

Katja Schuurman vertelt een opmerkelijk verhaaltje...
Katja Schuurman vertelt een opmerkelijk verhaaltje... Foto: © Twitter

Katja Schuurman is helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer, de juicekoningin die haar op de korrel heeft. Coldeweijer beweert dat Schuurman in een afkickkliniek in Zuid-Afrika heeft gezeten.

“Katja is super actief op de gram… Maar ik hoor toch echt dat onze Kat al een aantal weken in Zuid-Afrika zit… En dan bedoel ik niet op vakantie”, schreef Coldeweijer op haar Instagram. "Wellicht is ze inmiddels terug. Heb van een spion gehoord dat ze daar twee weken geleden in ieder geval al een paar weken zat. Als dat klopt… dan is haar omgeving voor haar aan het posten om te voorkomen dat dit uitkomt. Terwijl het toch al wel heel wat jaren bekend is dat Kat en probleempje heeft, hoor. Beter eerlijk zijn. Dat soort geheimpjes zijn anno 2024 al lang niet meer veilig, zeker niet bij mij."

Bart Ettekoven van Shownieuws heeft direct Katja’s management gebeld. “En wat schetst mijn verbazing? Ik was de hond aan het uitlaten vlak voor deze uitzending, ik loop over straat en ik heb een FaceTime-gesprek met Katja die zegt: ‘Ik wil toch wel even zeggen dat… Zie je waar ik zit? Ik zit in Amsterdam. Het is complete onzin!'” Wat zegt Katja nog meer? Ze vervolgt: “Ik ben niet in rehab geweest. Ik heb niemand anders laten posten. Yvonne en haar spionnen zijn slecht op de hoogte. Die moet ze echt grondig gaan ontslaan, want het slaat echt helemaal nergens op.’”

Lees meer:
0 reacties