Kerel in First Dates vraagt het gewoon: "Gaan we nog n**ken?"

Slpy en Aïshah in First Dates
Slpy en Aïshah in First Dates Foto: © First Dates

In het televisieprogramma First Dates gaan vrijgezellen op zoek naar de liefde. De eerste date is met een onbekende, gekoppeld door het televisieprogramma. Het duo gaat eten in het First Dates-restaurant en soms zit er een tweede date in.

De 22-jarige Slpy maakte de tongen deze week los. De muzikant had een date met de 23-jarige Aïshah en was nogal uitgesproken. Nadat het gesprek even op gang bleek dat Slpy en Aïshah raakvlakken in de muziek hebben. "Ik heb wel een partner nodig die muziek begrijpt", gaf Aïshah, die masseuse en afrokapper is, aan.

Het gesprek kreeg later een heel ander wending, als Slpy nogal direct blijkt te zijn. "Wat is het plan?", vraagt Aïshah. Het antwoord van Slpy verrast haar nogal. "Gaan we neuken? Of wat gaat er gebeuren", reageert hij namelijk. Aïshah vraagt hem het te herhalen. "Gaan we neuken, of wat?"

Ze hapt niet direct toe. "Luister, bro. Ik ben een project. Neem me mee op tien dates en misschien zie je dan mijn vagina. Oké?" Ondanks de directe en opvallende vraag wilde het duo elkaar nog een keer zien.

Lees meer:
0 reacties