Kieft viel in slaap tijdens Oranje: "Weet niet of ik nog een keer ga"

Het Nederlands Elftal speelde afgelopen weekend doelpuntloos gelijk tegen Frankrijk. Wim Kieft was in Leipzig aanwezig om de wedstrijd te bezoeken, maar had geen zin om met de duizenden Nederlanders naar het stadion te lopen en besloot op de hotelkamer te kijken ondanks dat hij kaarten had.

Terugblikkend op de situatie in Leipzig zegt Kieft in de podcast KieftJansenEgmondGijp: "Ik ga niet naar het stadion. Ik keek lekker in het hotel. Ik hoorde dat je een uur rond die poortjes moest staan. Dat is toch raar. Die mensen doen geen kwaad maar als ik daar te lang tussen loop dat is niks voor mij. Dat was Leipzig. Ik weet niet of ik nog een keer ga. Dan moet de aanbieding wel heel goed zijn. Ik heb de kaarten doorgegeven aan iemand uit het hotel. Ik ben in de hotelkamer in slaap gevallen. Ik zag nog wel die actie van Frimpong, dat was na drie minuten. Toen dacht ik het is wel leuk en aardig met die Frimpong, maar het is toch gewoon een hardloper. Die kan toch niet zo goed voetballen die jongen."

Wim Kieft was van 1980 tot en met 1994 achtereenvolgens actief voor Ajax, SC Pisa, Torino, PSV, Bordeaux en opnieuw PSV. Tevens kwam hij tot 43 interlands waarin hij 11 goals maakte.

Lees meer:
0 reacties