Kijkcijfers Jinek blijven wegzakken: "Dan ben je kansloos"

De talkshow van Eva Jinek op RTL4 zakt steeds verder af in kijkcijfers. Bij Vandaag Inside velde de heren hun oordeel over het programma.

Volgens René van der Gijp ligt het aan de zender waar Jinek voor werkt. "Zij moet gewoon terug naar de NPO en zich richten op gesprekken die ergens over gaan", stelt Van der Gijp. Hij wijst op de 'luchtige' onderwerpen die het programma domineren. "Je ziet bij haar haar worsteling elke keer als er weer een zit zoals Frans Duijts of wie dan ook. Dat is voor haar een worsteling.”

Johan Derksen is het met Gijp eens, maar vindt het wel knap dat de presentatrice er nog steeds volledig voor gaat. "Ondanks het feit dat het niet goed gaat met haar, vind ik wel dat ze haar stinkende best doet", ziet Derksen. "Ze is wel elke avond weer gemotiveerd, maar als je gasten hebt waar geen eer aan te behalen is, dan ben je kansloos.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties