Klein met vuistslag op cameravrouw af: "Zij schrok zich wild"

Joost Klein
Joost Klein Foto: © BSR Agency

Albert Verlinde weet wat er precies gebeurd is omtrent Joost Klein tijdens het Songfestival. Klein zou een slaande beweging gemaakt hebben. 

"Wat ik vanmiddag weer hoorde: er is wel iemand die gezien heeft wat er gebeurd is. Zo expliciet hebben we het eigenlijk nog nergens gehoord, dus ik denk: ik ga het hier toch maar even vertellen", aldus Verlinde bij Vandaag Inside. "Wat er dus gebeurd zou zijn is dat hij af kwam en de dame, waarvan hij steeds zegt: er mag niet gefilmd worden, stond al klaar met haar telefoon."

"En daar heeft hij gewoon dit naar gedaan (maakt beweging van vuistslag, red.). En die telefoon viel op de grond. Daar schrok zij zó van… Ik zou er ook van schrikken als iemand zo op mij af kwam. En daarom heeft hij onmiddellijk, want dat is nu het verhaal, zijn excuses aangeboden", weet Verlinde.

"Zij schrok zich wild, want die vrouw was totaal overstuur, ze zag die vuist op zich af komen en die telefoon viel kapot op de grond. Hij wist dus onmiddellijk: o, dit is echt grote shit waar ik in zit. Hij begon van alle kanten excuses aan te bieden. Dat is er gebeurd en als je dan in Zweden zit, waar een no-tolerance-beleid is en je hebt een EBU…", besluit de tafelgast.

Lees meer:
0 reacties