Kliniek zoekt persoon die makkelijk kan overgeven: "50 euro per keer"

Robin Haase moet overgeven
Robin Haase moet overgeven Foto: © Pro Shots

Een bijzondere oproep van Kindt Clinics: de Amsterdamse kliniek, die mensen over hun angsten proberen heen te helpen, is op zoek naar een nieuwe 'overgever'. De 'overgever' moet braken bij mensen die een angst hebben voor overgeven, om hen te helpen die angst te overwinnen.

"Er zijn best veel mensen die de angst hebben om zelf over te geven óf dat iemand in hun buurt moet overgeven", vertelt psycholoog Maartje Kroese tegen AT5. "Mensen durven daardoor bijvoorbeeld niet meer met de bus te gaan, bij anderen in de auto te zitten of naar een pretpark te gaan."

De kliniek is op zoek naar een nieuwe overgever, omdat de vorige is gestopt. "Het was een student die het deed om een beetje extra bij te verdienen en heeft dat ongeveer een jaar gedaan", zegt Kroese. "Hij gaat nu ergens fulltime aan de slag, dus zoeken we een nieuw iemand. We betaalden hem 50 euro per keer overgeven, maar we staan open voor een hoger tarief."

De nieuwe overgever moet in ieder geval twee keer per maand komen om te overgeven. "Eén keer voor de behandeling en één keer voor de controle of de behandeling is gelukt. We hebben nu drie mensen op de wachtrij staan. Je kan je vinger in je keel stoppen bijvoorbeeld. De vorige overgever dronk weleens lauw 0.0 bier van tevoren of water met mosterdzaad erin, iets wat makkelijk er weer uit kan", aldus Kroese.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties