Klok doet boekje open over Katja Schuurman: "Die doet echt alles"

Katja Schuurman
Katja Schuurman Foto: © BSR Agency

Hans Klok heeft een nieuwe biografie uitgebracht. De 54-jarige illusionist neemt daarin geen blad voor zijn mond.

Zo heeft Klok een anekdote over Katja Schuurman, die eenmalig zijn assistent was bij een show in Las Vegas. "Katja is natuurlijk de gedroomde assistent", vertelt Klok in zijn boek Het Leven Achter De Illusie. "Die doet echt alles. Als ik zeg dat ze laklaarzen tot hier aan moet doen, vindt ze dat alleen maar prachtig en spannend. Volgens mij is zij sowieso hartstikke seksverslaafd. Of zijn dat nou gewoon geruchten? Ach, wat zou het. Mijn vader zei altijd: liever tien keer d'r in, dan één keer ernaast."

Klok is zeer te spreken over Schuurman. "Daar moet ook eens een boek van komen, want dat is toch een type. De enige keer dat ik Pamela Anderson jaloers heb gezien, was toen ik meedeed aan Try Before You Die. Katja nam in dat programma de rol van Pamela over en dat deed ze fantastisch. Ik deed ook een veel moeilijkere truc met Katja, omdat zij in tegenstelling tot Pamela meer genegen was tot repeteren. Voor de finale stond Pamela links van mij op het podium, Katja rechts. Pamela keek haar aan met een blik…"

"Ik dacht dat ze haar daar op dat moment zou verscheuren", vervolgt Klok. "En Katja maar lief doen. Ze probeerde het later op het toilet nog eens, in de kleedkamer ook, maar uiteindelijk gaf ze het op. 'Hans', zei ze, 'ik heb het drie keer geprobeerd, maar die vrouw wil echt niets met mij te maken hebben.' Maakte niks uit. Laat maar lekker los, schat."

Lees meer:
0 reacties