Knetemann: "Is niet dat ik heel goed met Johan en Wilfred ben"

Roxane Knetemann
Roxane Knetemann Foto: © Orange Pictures

Roxane Knetemann verschijnt de laatste tijd regelmatig op televisie. Zo geeft ze onder meer haar mening bij Vandaag Inside, waar de oud-wielrenster een graag geziene gast is. Ook schoof ze afgelopen zomer aan bij De Avondetappe.

"Sommige mensen doen er weleens neerbuigend over, maar de meesten zijn juist positief", zegt Knetemann tegenover Wieler Revue. "Ik doe hier in het dorp pilates met een groepje, dat zijn allemaal vrouwen en die vinden het hartstikke leuk. Soms hoor ik wel van mijn moeder dat ze haar vragen waarom ik daar zit, maar dat wordt mij niet gevraagd."

"Ik zie Johan, Wilfred en René eigenlijk nooit voor de uitzending, dus het is niet dat ik heel goed met ze ben of dat ze me pamperen ofzo", vervolgt Knetemann. "Blijkbaar is er al vanaf het begin een click. Ik moet me alleen wel realiseren dat ik een soort sidekick ben en niet aan tafel zit. Ik heb een andere rol, al accepteren ze veel van me, juist door de persoon die ik ben. Ik kom uit de sport, dat is ook een mannenwereld en ik ben opgevoed in de zin van: niet zeiken, de rug rechten."

Knetemann kan zich goede staande houden bij Vandaag Inside. "Ik ben niet snel geshockeerd als ze iets zeggen, daarom kom ik er makkelijk doorheen. Ik voel me welkom en die afstandelijkheid vind ik ontzettend lekker. Bij De Avondetappe is dat helemaal anders. Dione (de Graaff, red.) is de ideale gastvrouw. Dat speelt ze niet, dat is ze écht. Elke dag komen er weer nieuwe gasten binnen, die stelt ze allemaal op hun gemak. Mij omarmt ze ook de hele dag, terwijl ze ook heel hard werkt. Vind ik zó ontzettend knap."

Lees meer:
0 reacties