Knetemann: "Nooit uitgestippeld dat Vandaag Inside mij zou willen"

Roxane Knetemann
Roxane Knetemann Foto: © Orange Pictures

Roxane Knetemann is al enige tijd een van de vaste gasten bij Vandaag Inside. De 35-jarige wieleranalyticus schuift sinds dit voorjaar aan bij Wilfred Genee en co, maar lijkt er al jaren te zitten. Knetemann merkt wel dat de druk toeneemt nu ze een televisiegezicht aan het worden is.

"Alle aandacht die sinds ongeveer mei is gekomen doet wel iets met je, dat kan ik niet ontkennen", zegt Knetemann in gesprek met Panorama. "Dat geeft op een bepaalde manier wel druk. En aandacht doet iets met een mens, kan je laten zweven. Dat is een lekker gevoel, alleen is het allemaal wel relatief. Dat probeer ik ook steeds tegen mezelf te zeggen en gelukkig heb ik mensen om me heen die nuchter zijn. Ik wil totaal geen sterallures krijgen ofzo."

Knetemann was al te zien bij het vrouwenwielrennen op de NOS. "Dan zeg je in een split-second ja om eens naar Vandaag Inside te gaan en dan bereik je opeens een veel breder publiek en verandert je status. Daarnaast heb ik het geluk dat het vrouwenwielrennen enorm in de lift zit, dus het hangt van toevalligheden aan elkaar. Ik werk ook wel hard, maar je hebt ook geluk nodig. Ik heb het nooit zo uitgestippeld dat Vandaag Inside mij aan de bar zou willen, had nooit verwacht dat Panorama een interview met mij zou willen."

Het lijkt een kwestie van tijd dat de roddelbladen zich op Knetemann gaan richten. "Haha!", lacht ze. "Mijn vriendinnen maken ook weleens grappen over die juice-channels. Ik ben daar helemaal niet in thuis. Hoe heet ze nou? Ja, Yvonne Coldeweijer. Grappen ze dat zij straks bij mij in de tuin ligt. Nee, joh. Wie ben ik nou? Wat valt er nou over mij te roddelen? Ik denk niet dat ik interessant genoeg ben om een roddelrubriek te vullen."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties