Knoester waarschuwt slachtoffer van Thijs Römer: "Onverstandig"

Thijs Römer
Thijs Römer Foto: © Henk-Jan Winkeldermaat (Flickr)

Advocaat Job Knoester vindt het niet slim dat één van de slachtoffers van Thijs Römer zichzelf nadrukkelijk in de publiciteit brengt. Het slachtoffer in kwestie, Nene Kruizinga, stelde het wangedrag van de acteur aan de kaak, maar blijft de publiciteit zoeken.

"Het is buitengewoon onverstandig om als slachtoffer de publiciteit op te zoeken”, vertelt Knoester aan Story. "In zedenzaken is de volgende vraagstelling bepalend: is aangeefster betrouwbaar in haar verklaring? De advocaat van Thijs Römer zal onder andere alle verklaringen van de aangeefster minutieus met elkaar vergelijken.”

"Een verspreking kan dan al desastreus zijn", legt Knoester uit. "De aangeefster geeft die advocaat door al die podcasts, social mediaberichten en TikTok-filmpjes munitie om die te gaan vergelijken met haar verklaringen bij de recherche. Zitten daar tegenstrijdigheden in die cruciaal kunnen zijn, dan geeft zij de advocaat van Thijs ruimte om te zeggen: jij bent niet betrouwbaar, want je verklaringen komen niet overeen.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties