'Koen Verweij rijdt scheve schaats en bedriegt Jutta Leerdam'

Koen Verweij en Jutta Leerdam
Koen Verweij en Jutta Leerdam Foto: © Orange Pictures

Koen Verweij is volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer gespot in een nachtclub in Haarlem terwijl hij het heel gezellig had met een vrouw. Deze vrouw was niet Jutta Leerdam, de partner van Koen Verweij. De Schaatser die normaal zijn rondjes afwerkt op de ijsbaan, liet nu zijn tong dat werk doen in de mond van de onbekende dame.

"Hij was in club XO in Haarlem en heeft de hele avond om Jessica, een meisje uit Urk, gehangen" zo meldt Coldeweijer. "Ook hebben ze uitgebreid in de club staan zoenen en hebben tientallen mensen dit mogen aanschouwen." Ook toont ze een screenshot waarin ze aan de desbetreffende vrouw vraagt of ze met Verweij heeft gezoend. Deze Jessica reageert met het 'mondje dicht' icoontje.

"Ook barpersoneel van club XO heeft dit zojuist aan mij bevestigd", zo gaat de roddeldiva verder. Ze kreeg tijdens de Olympische winterspelen ook al meldingen over avonturen van Verweij. De schaatser verdient volgens haar een gouden medaille voor 'most horrible cheater van Nederland'.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties