Krabbé deelt update over ziekte: "Hoop dat jullie dat begrijpen"

Martijn Krabbé
Martijn Krabbé Foto: © BSR Agency

Martijn Krabbé deelt op Hemelvaartsdag hoe het met hem gaat. De 56-jarige RTL 4-presentator maakte in maart bekend dat hij kanker heeft. Nu laat hij weten hoe het ervoor staat.

Op Instagram schrijft Krabbé dat de eerste resultaten van zijn scans er goed uitzien. "Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen: het had veel erger kunnen zijn", laat Krabbé weten. 

Het is te vroeg om meer te zeggen. "Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen." Slapeloosheid, spierverslapping en een onstuitbare eetlust grijpen hem nu. "Een grote dankbaarheid naar het extreem professionele en zorgzame team van het UMC Amsterdam. En een grote bewondering voor mijn dierbare vrouw Deborah en liefste kinderen. Zij zijn de echte helden op dit moment."

Begin maart kondigde hij zijn ziekte aan. "Dat is treurig nieuws, maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen. Voor mijn gezin is dit het moeilijkst. Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten. Over kanker valt niet zoveel te lachen maar ze hebben het voor elkaar gekregen hoor. Met liefde overwin je eigenlijk alles. Ik sta er dus hoe dan ook goed voor."

Lees meer:
0 reacties