Kramer: "Als ik iemand een doodschop moet geven, dan doe ik dat!"

Michiel Kramer bij Studio Voetbal
Michiel Kramer bij Studio Voetbal Foto: © Studio Voetbal

Michiel Kramer kreeg zaterdagavond zijn vijfde gele kaart van het seizoen. De spits van RKC Waalwijk is daardoor komende zondag geschorst tegen FC Twente. Pierre van Hooijdonk vond zelfs dat Kramer dicht tegen een tweede gele kaart aan zat.

"Hij was zaterdagavond Michiel Kramer zoals we hem kennen", zegt Van Hooijdonk bij Studio Voetbal. "Hij zoekt het randje op. Dat kan je leuk of niet leuk vinden, maar het enige gevaar is dat je je tweede gele kaart had kunnen krijgen. Daar kom je goed mee weg, want je krijgt 'm niet en Roemeratoe krijgt 'm wel. Dat is altijd een beetje bij jou."

Kramer beseft dat hij goed weg kwam, maar wil zijn spel niet veranderen. "Het randje opzoeken heb ik altijd gedaan", reageert de oud-speler van Feyenoord. "Wellicht ga ik er ook wel een keertje overheen, maar ik probeer het maximale eruit te halen. Als ik dan vervelend moet zijn, dan doe ik dat. Als ik iemand een keer een doodschop moet geven, dan doe ik dat ook. Als ik weet dat we daardoor kunnen winnen, dan zou ik dat doen. Daar maak ik ook geen geheim van. Dat is ook gewoon wie ik ben en vind ik helemaal niet erg."

Lees meer:
0 reacties