Kramer uit kritiek op Feyenoorder: "Het zit tussen zijn oren"

In Studio Voetbal bespreken presentator Sjoerd van Ramshorst, Arno Vermeulen, RKC-spits Michiel Kramer en analisten Pierre van Hooijdonk en Ibrahim Afellay het duel tussen Feyenoord en FC Twente. Kramer gaat als oud-Feyenoorder dieper in op Santiago Giménez die de laatste tijd moeilijk tot scoren komt.

Kramer steekt van wal. "Het zit wel tussen zijn oren. Hoe je het ook went of keert, hij zit gewoon in een mindere fase. Dat weten de gasten hier aan tafel ook. Als je als spits zijnde kansen mist of geen doelpunten maak dan ga je tegen jezelf lopen voetballen. En dan ben je misschien wel heel erg actief, hou je ballen vast, ben je je kapot aan het werken... Maar als je dan geen doelpunten maakt dan haal je er toch niet echt voldoening uit, laat ik voor mezelf praten dan."

De oud-Feyenoorder kan het zelf wel invullen hoe Giménez zich voelt. "Dan ga je een beetje tegen jezelf lopen voetballen. Dat heb ik bij hem nu ook, dat ie er ontzettend veel energie in steekt en veel beleving erin legt. Maar bij de kansen die hij nu krijgt dat het net even niet meezit. Ik heb het idee dat het tussen de oren zit, dat ie over het moment heen moet dat hij weer een doelpunt maakt."

Lees meer:
0 reacties