Kramer wil terug naar Feyenoord: "Mijn cv spreekt voor zich"

Michiel Kramer
Michiel Kramer Foto: © Studio Voetbal

Michiel Kramer kwam tussen 2015 en 2018 in 71 Eredivisieduels in actie voor Feyenoord. De aanvaller vertrok naar stadgenoot Sparta, beleefde een avontuur bij Maccabi Haifa en speelde vervolgens voor FC Utrecht, ADO Den Haag en RKC Waalwijk.

Hoewel Kramer al even weg is uit Rotterdam, heeft hij de hoop nog niet opgegeven weer terug te keren in De Kuip als speler van Feyenoord. Dat laat hij doorschemeren in een interview met Voetbal International.

"Naar het buitenland zie ik mezelf niet snel gaan", geeft hij aan. "Ik zit goed bij RKC en mijn kinderen hebben het naar hun zin. Maar ja, stiekem heb ik nog wel één droom: Feyenoord. Maar ik heb niet het idee dat ik een versterking ben aan de bovenkant… Mijn cv spreekt voor zich. Ik loop één op drie over mijn hele carrière. Als je een doelpunt nodig hebt, zou ik kunnen helpen. Ik ben 35 en zit aan het einde van mijn loopbaan. Dus ik weet niet of dat gaat gebeuren. Het is eerder een hele verre droom dan dat het werkelijkheid wordt, denk ik."

Dat hij fan is van de club laat Kramer nogmaals weten en laat hij ook merken in zijn rol als analist. "Mijn voorkeur ligt bij Feyenoord, maar het betekent niet dat ik gelijk iedereen vertegenwoordig. Het hoort nou eenmaal bij sport dat iedereen wat anders vindt. Dat mag je als analist ook uitspreken, vind ik. We moeten daar minder moeilijk over doen in Nederland. De nadruk ligt vaak te erg op het feit dat ik als Feyenoorder iets over Ajax zeg. Terwijl dat echt prima los van elkaar kan bestaan", besluit Kramer.

Lees meer:
0 reacties